Megalithari Villas – 4 daagse naar Griekenland

 

Megalithari Villas – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 385.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Vroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je ‘s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar stilte en rust heersen.” Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. “En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langsreed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.”

Met een warm gevoel kijk ik naar de Megalithari Villas. Gebouwd met de eeuwenoude stenen hier uit de buurt en afgemaakt met de natuurlijke materialen van het eiland. De inrichting is een combinatie van authentiek Corfu in een modern jasje. We zitten samen bij mijn privézwembad en de sterren fonkelen in de heldere hemel. “Geen droom is te groot, Eliza. Wie droomt die leeft!”

  • Prijs: vanaf € 385.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-24, 2019-09-28, 2019-09-24, 2019-09-28, 2019-09-21, 2019-09-17, 2019-09-14, 2019-09-14, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie, Parkeergarage, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk), Wi-Fi op de kamer (gratis), login met max. 1 apparaten mogelijk, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Bagagerie, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Kinderzwembad (geheel apart, zoet water), , , ,…

Megalithari Villas – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo