Masia la Palma – 5 daagse naar Spanje

 

Masia la Palma – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 265.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vrolijke Spaanse muziek klinkt door mijn auto terwijl ik langs prachtige landschappen rijd. Ineens doemt er een veld vol zonnebloemen op. In de verte zie ik nog eens een lieflijk dorpje liggen. Roadtrippen door Catalonië is geen straf! Na ruim een uur rijden over verlaten weggetjes kom ik aan in een klein gehuchtje: Espinavessa. Even parkeer ik mijn auto om rond te dwalen in dit piepkleine dorp. In een smal steegje zie ik een vriendelijk ogende dame. Ik begroet haar en ze glimlacht naar me. “Ben je de weg kwijt?” Ik vertel haar dat ik graag door kleine, charmante dorpjes dwaal . De dame straalt. “Ik weet nog wel iets moois voor je!”

Amper vijftien minuten later sta ik ineens in een prachtige oude boerderij, omgeven door groen. Ik loop de dame achterna terwijl ze honderduit praat. Over dit bijzondere plekje dat ze samen met haar man heeft omgetoverd tot wat het nu is: Masia la Palma. Binnen hangt een knusse sfeer, ik voel me gelijk thuis op deze plek. In een ruime ruimte met houten vloeren lopen we langs een jacuzzi en sauna. Ik kijk mijn ogen uit. Wat is het hier mooi binnen! “Op warme dagen als deze kun je echter het beste verkoeling zoeken in de tuin” kletst ze verder. “Kom!” Ik volg haar. In de tuin ligt een prachtig zwembad met heerlijke ligbedjes. “Je hoeft vandaag niet meer verder te rijden van Eliza, ik maak een kamer voor je klaar.” Ik zucht en kijk nog eens rond. Beter had deze dag niet kunnen eindigen…

  • Prijs: vanaf € 265.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-19, 2019-06-09, 2019-10-27, 2019-10-16, 2019-05-05, 2019-04-21, 2019-09-08, 2019-10-03, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 12, Totaal aantal verdiepingen: 2, Totaal aantal gebouwen: 2, Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer), Ontbijtruimte, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per dag, Tuin, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: gratis, Babybedje, Jacuzzi (tegen betaling), Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 16 jaar circa 1,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), ,…

Masia la Palma – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo