Masia Can Canal – 4 daagse naar Spanje

 

Masia Can Canal – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 175.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Toen ik een uur geleden vanuit bruisend Barcelona in mijn auto stapte had ik nooit gedacht dat ik in deze omgeving zou belanden. Op weg door de bergen naar Masia Can Canal zie je niets anders dan hoge bomen, kabbelende bergbeekjes en zo nu en dan een houten hutje. Het voelt alsof ik uren van de bewoonde wereld verwijderd ben!

Masia Can Canal is een oord van rust en ruimte, gelegen op een unieke locatie tussen de twee natuurparken Montseny en Montnegre. Het is de trots van de vriendinnen Julia en Goretti, twee journalisten die ervan droomden het stadse leven te ontvluchten en een klein hotel te openen in de natuur. Middenin het bos vonden ze een 18e-eeuwse Catalaanse boerderij, die ze lieten ombouwen door de architect Santiago Roqueta. Het resultaat is het prachtige Masia Can Canal, waar modern en traditioneel elkaar perfect aanvullen.

Ik strijk met een boek neer op het terras van de boerderij. Ik hoor niets anders dan het fluiten van de vogels, het ruisen van de bladeren en mijn eigen gedachtes. Ik zou straks kunnen gaan fietsen door het bos, of tapas eten in Llinars del Vallès? Ik kijk naar mijn boek; nog 200 pagina’s te gaan. Ik zit hier nog wel even goed…

  • Prijs: vanaf € 175.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-07, 2019-10-21, 2019-05-03, 2019-05-04, 2019-09-18, 2019-09-23, 2019-05-01, 2019-04-19, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 5, Totaal aantal verdiepingen: 2, Totaal aantal gebouwen: 1, Receptie (geopend van 07:00 tot 23:00 uur), Geen lift aanwezig, Ontbijtruimte, Eetzaal, Televisiehoek, Bibliotheek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden (alleen op de begane grond, rolstoeltoegankelijk, aangepaste badkamer), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Babybedje: gratis (op te geven bij reservering), Kinderspeelruimte, Buitenzwembad (aantal 1) (zoet water, ligstoelen, parasol (gratis), buitenzitje (gratis)),…

Masia Can Canal – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo