Le Rondini di Francesco di Assisi – 4 daagse naar Italië

 

Le Rondini di Francesco di Assisi – 4 daagse naar Italië
Vanaf 255.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


‘Ken je het eeuwenoude verhaal van de heilige Franciscus van Assisi?’ Ik zit samen met Marco op het terras in het wonderschone Assisi. De monniken slenteren door de straatjes, de pleinen zijn gevuld met blijdschap. ‘Hij is de patroonheilige van de dieren en het milieu. Hij leefde met wat het leven hem gaf. Zijn feestdag vieren we op 4 oktober.’ Werelddierendag, bedenk ik me. Ik glimlach. ‘Ik heb mijn mooiste bezit naar hem vernoemd’, lacht Marco die ik eigenlijk pas die ochtend ontmoette. ‘Mijn countryhouse hier vlakbij.’ Ik spring op. ‘Dat moet ik zien!’ En Marco wil het me maar al te graag laten zien, trots als hij is op zijn net geopende Le Rondini di Francesco di Assisi.

Eenmaal aangekomen bij zijn Italiaanse villa met tien appartementen, ben ik omgeven door heuvels met olijfbomen, de berg Monte Subasio en Assisi in de verte. ‘Rust en ontspanning, dat is het belangrijkste wat wij onze gasten willen geven.’ In de tuin ligt het zwembad er mooi bij en samen bekijken we de nieuwe appartementen. Ze zijn rustiek en landelijk ingericht met Italiaanse bogen, houten plafonds, kersenhouten meubels en al het comfort dat je wenst. Goede matrassen om bij weg te dromen, een terras met uitzicht om tot in de late uurtjes Italiaans na te tafelen.

Buiten sta ik stil en kijk uit over het Umbrische land, een vogeltje pikt wat water uit de jacuzzi: ‘Alles wat het leven je geeft.’ Ik moet denken aan de zin van Marco van vanmiddag. Francesco di Asissi zou glimlachen bij dit zicht.

  • Prijs: vanaf € 255.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-08, 2019-04-03, 2019-10-05, 2019-04-12, 2019-05-24, 2019-10-03, 2019-10-01, 2019-10-08, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie (geopend van 08:30 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 19:30 uur), Lobby, Ontbijtruimte, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Eindschoonmaak, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 10 nachten, schoonmaak 1 maal per week, Speeltuin, Eetgelegenheden: Restaurant, Drinkgelegenheden: Bar,…

Le Rondini di Francesco di Assisi – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo