La Posta di Confine Appartementen – 5 daagse naar Italië

 

La Posta di Confine Appartementen – 5 daagse naar Italië
Vanaf 240.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Umbrië blijft me verbazen. Ik wandel door de tuin van La Posta di Confine en geniet van het weidse uitzicht over rijen olijfbomen en oude eikenbossen. Wanneer Roberta naar buiten komt lopen met een dienblad vol huisgemaakte lekkernijen, nemen we plaats op het terras bij het zwembad. Vanaf hier heb je goed zicht op de eeuwenoude boerderij in al haar glorie.

“Wat heb je voor vandaag allemaal op de planning staan Eliza?”, vraagt Roberta terwijl ik een olijf in mijn mond stop. “Het zwembad lijkt me wel een fijn plekje.” Roberta begint te lachen. “Dat is inderdaad een heerlijk plekje. Maar het zou zonde zijn om iedere dag bij het zwembad door te brengen. Er is hier in de omgeving zoveel moois te zien!” Roberta heeft gelijk. Vakantie vieren is ook eropuit gaan. Nu ik er aan denk, heb ik ook wel zin om de lokale cultuur op te snuiven. Als Roberta een lange lijst met mooie plekjes in de buurt begint op te noemen, plan ik in mijn hoofd de komende dagen al helemaal vol. Aan mijn verblijf bij La Posta di Confine kan ik het beste nog een paar dagen vastplakken!

  • Prijs: vanaf € 240.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-19, 2019-05-17, 2019-06-17, 2019-06-14, 2019-05-14, 2019-05-02, 2019-06-09, 2019-05-18, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 15:30 tot 19:30 uur), Kluisje, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak aparthotel, Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 7 nachten, schoonmaak 3 maal per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Airconditioning: 7,00 € per nacht, Buitenzwembad (lengte: 12 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,5 en 1,5 meter) (ligstoelen), Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht), , , , ,…

La Posta di Confine Appartementen – 5 daagse naar Italië

Tags:

Logo