La Posada Morisca – 8 daagse naar Spanje

 

La Posada Morisca – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 585.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het authentieke Spanje is magisch. Helemaal als je er verblijft in knus hotelletje vlakbij één van de oudste Moorse dorpjes die Andalusië rijk is. Ik keer er graag terug. Zeker nu ik een nieuwe reden heb voor een bezoekje aan deze streek: het pittoreske La Posada Morisca.

Ik kwam hier zojuist aan na een tip van Sara, een local uit het dorpje Frigiliana. Net toen ik een aantal overheerlijke tapas had besteld, raakte ik met haar aan de praat. We kletsen over de Moorse stijl en onze liefde voor deze streek met haar glooiende bergen en pleintjes waar de locals ‘s avonds genieten van de echte tapas. ‘Ga eens een kijkje nemen bij het hotel, net iets buiten het dorp. Je zult het mooi vinden.’

Zo nieuwsgierig als ik ben, besloot ik meteen op zoek te gaan. Al snel zag ik de witte huisjes van La Posada Morisca met de balkons en terrassen. En daar zit ik nu aan een glaasje wijn. Het zwembad schittert in de zon en uit het restaurant komt een heerlijke geur. Ik zucht diep van geluk: weer een magische reden om nóg vaker terug te keren naar deze streek.

  • Prijs: vanaf € 585.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-20, 2019-03-13, 2019-03-06, 2019-03-20, 2019-03-13, 2019-03-13, 2019-03-13, 2019-02-20, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie, Geen kluisjes beschikbaar, Ontbijtruimte, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 6 keer per week, Tuin: veel privacy, ligstoelen, Zonneterras: ligstoelen, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan, Eetgelegenheden: Restaurant, à-la-carterestaurant, , , ,…

La Posada Morisca – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo