Kappa Luxury Villas & Suites – 8 daagse naar Griekenland

 

Kappa Luxury Villas & Suites – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 520.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Kom Eliza, ik zal je laten zien dat Kassandra ook plekken heeft waar je kan ontsnappen aan de drukte.” Georgios houdt de autodeur voor me open. We hebben twee dagen doorgebracht in Thessaloniki. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en vooral genoten van het eten. Maar na deze grote stad ben ik toe aan rust. En Georgios beloofde mij dat zo’n plek hier op minder dan 2 uur rijden te vinden is.

Ik ben blij dat Georgios achter het stuur zit, want ik kan mijn ogen niet op de weg houden. Er is zoveel moois te zien! We stoppen onderweg even bij Nea Potidea, het kustplaatsje dat ook wel de Poort van Kassandra wordt genoemd. “Ik laat je zoveel mogelijk zien Eliza, want als we straks bij onze bestemming zijn wil je daar niet meer weg!”

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig! En zodra we aankomen bij Kappa Villas & Suites weet ik het meteen: hier wil ik inderdaad blijven. Mijn suite heeft een privézwembad en de inrichting is modern en luxe. “En als je even genoeg hebt van het zwembad, sta je binnen enkele stappen met je voeten in de zee.” Stilletjes kijk ik om me heen. We zijn echt ontsnapt aan alle drukte, precies zoals Georgios had beloofd.

  • Prijs: vanaf € 520.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-12, 2019-05-09, 2019-05-05, 2019-05-05, 2019-05-09, 2019-05-12, 2019-05-23, 2019-05-19, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (op de kamer), Roomservice, Shuttlebus, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Wasgelegenheid: wasmachine: binnen de accommodatie, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan max.: 1 huisdier(en) per kamer/appartement, Babybedje, Drinkgelegenheden: Bar, Massage, Toeristenbelasting: circa 4,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht),…

Kappa Luxury Villas & Suites – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo