Isabella Country House – 8 daagse naar Griekenland

 

Isabella Country House – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 485.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Langzaam word ik wakker en kijk om me heen. De kussens liggen heerlijk en de palmbomen wuiven zacht. De citroenen en de bloemen groeien in de zon: alles is mooi hier bij Isabella Country House. Het huis is omgeven door een grote bloeiende tuin, de verblijven zijn rustiek en romantisch. Rustig sta ik op en neem een duik in het zwembad.

En daar zo dobberend moet ik denken aan gisteravond toen ik in de haven van Gouvia hier vlakbij tussen de zeilschepen een visje at. Uren later kwam ik in het donker voldaan thuis en kreeg de mooiste traktatie van die dag. De tuin was namelijk gehuld in een zee van witte lampionnen. Ik deed een trui aan om vanaf de veranda van mijn suite dit romantische lichtspel te bewonderen.

“Goedemorgen!” Angela, de schoonmaakster, is even stralend als altijd. Ze klopt de kussens van de zitjes in de tuin op en vraagt of ze mijn appartement kan schoonmaken. “Ik blijf hier voorlopig hoor” en ik glimlach gelukkig.

  • Prijs: vanaf € 485.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-24, 2019-09-24, 2019-09-21, 2019-09-20, 2019-09-10, 2019-09-14, 2019-09-13, 2019-09-21, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie (centrale receptie), Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Tuin, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan, Babybedje (tegen betaling), Kinderstoel, Speeltuin, Fietsverhuur, , , ,…

Isabella Country House – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo