Ionian Dream Villas – 5 daagse naar Griekenland

 

Ionian Dream Villas – 5 daagse naar Griekenland
Vanaf 435.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Weg van de massa, maar toch in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden, een gezellig dorpje of een fijn strand, is waar ik eigenlijk altijd voor kies op mijn reizen door Europa. Ionian Dreams Villas, op het Griekse eiland Kefalonia, is precies zo’n verblijf dat past in mijn plaatje. De twee luxe villa’s, Nostos en Lithi, liggen op slechts 800 meter van het strand en in het authentieke dorpje Svoronata. De ideale uitvalsbasis dus om het eiland te ontdekken!

Ik kwam in de ochtend aan bij de villa die ik had geboekt. Het was al behoorlijk warm en besloot eerst maar eens mijn bikini uit mijn tas te trekken voor een snelle duik in mijn eigen zwembad. Eenmaal in het koele water keek ik eens goed om me heen. En daar stond een groot en sfeervol huis, helemaal voor mij alleen, met een fijne bank en een barbecue op de veranda, omgeven door een weelderige tuin. Op dat moment nam ik me voor om die week van elke minuut te genieten. En dat was op deze heerlijke plek helemaal niet moeilijk!

  • Prijs: vanaf € 435.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-14, 2019-05-04, 2019-05-07, 2019-09-28, 2019-10-05, 2019-05-07, 2019-05-14, 2019-09-21, …
  • Faciliteiten: Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Tuin, Zonneterras, Kapsalon (in de directe omgeving), Schoonmaak kamer 3 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Speeltuin, , , ,…

Ionian Dream Villas – 5 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo