Il Tesori Dassia Villas – 8 daagse naar Griekenland

 

Il Tesori Dassia Villas – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 475.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Is dat allemaal voor mij?” Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van Il Tesori Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Ik zie drie terrassen en een privézwembad in de zon.

Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad, dat schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa’s: wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je op de tweede verdieping binnen in de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken. In de tuin geuren en bloeien de bloemen dankzij Efi.

“Wat een rust en stilte”, lach ik, wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. “Ja, allemaal voor ons.”

  • Prijs: vanaf € 475.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-18, 2019-10-18, 2019-09-14, 2019-10-18, 2019-09-21, 2019-09-07, 2019-09-13, 2019-09-20, …
  • Faciliteiten: Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Tuin: ligstoelen, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Kluisje op de kamer:, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje: op aanvraag gratis, Kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis, Buitenzwembad (lengte: 5 meter, breedte: 8 meter, diepte tussen 1,1 en 1,8 meter) (zoet water, ligstoelen), , , ,…

Il Tesori Dassia Villas – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo