Il Poggio Appartement – 4 daagse naar Italië

 

Il Poggio Appartement – 4 daagse naar Italië
Vanaf 155.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


‘Het is een juweel geworden!’ Manager Marco en de jonge Tiziana wachten me op bij hun kleine agriturismo op de heuvel. De afgelopen maanden stopte Marco zijn ziel en zaligheid in de verbouwing van de appartementen Il Poggio. Toen hij me belde om te zeggen dat hij klaar was ben ik direct in het vliegtuig gestapt richting de vallei van Terral Cantara. Waar de natuur en de stilte regeren.

 

Aankomen is hier zo leuk, de slingerende weggetjes door de bergen maken van het onbekende het aangename. Meteen krijg ik zin om mijn mouwen op te stropen en mee te helpen in de botanische tuinen en de wijn- en fruitgaarden. Marco heeft geen woord te veel gezegd. Landhuis Il Poggio is fantastisch gerestaureerd en in ere hersteld met vijf appartementen en een hotelkamer. Prachtige kamers met authentieke elementen: Italiaanse stoelen, kleden, gedrapeerde gordijnen, krullen en zuilen.

 

Na een korte tour is het tijd voor mangiare bij een van de Borgo’s verderop. Want hier op Sicilië gaat er veel liefde door de maag. Buiten in de tuin heb je er zo een hele familie bij. Natuurlijk kookt de madre, hoofd van elke cucina. Haar gerechten zijn simpel maar vers van het land, de tomaat proeft naar de Siciliaanse zon. Na een paar glazen huisgemaakte wijn en uren tafelen staan Marco en Tiziana op. Misschien kan ik even een dutje doen bij het zwembad bij Il Poggio of het magistrale uitzicht over de heuvels bekijken. Maar Tiziana wil me eerst nog iets laten proeven. ‘Verderop naar het zuiden ligt het plaatsje Modica met de beste chocola van het eiland.’ Ik glimlach, want dit precies zoals het leven hier is: proeven, ruiken, kijken en ervaren. En dus stap ik blij in de auto, op weg naar de bekende chocola van Modica.

  • Prijs: vanaf € 155.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-04, 2019-04-02, 2019-10-24, 2019-04-01, 2019-10-19, 2019-10-07, 2019-10-06, 2019-04-05, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie (geopend van 07:00 tot 19:00 uur), Kluisje (op de kamer), Roomservice, Shuttlebus ( bestemming naar Gole Alcantara), Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 7 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Handdoekenservice (gratis), , , ,…

Il Poggio Appartement – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo