Il Palmento – 4 daagse naar Italië

 

Il Palmento – 4 daagse naar Italië
Vanaf 255.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Mijn goede vriend Mario gaf me zojuist een tip waar ik hem eeuwig dankbaar voor ben. Hij kent een plek waar de tijd stil lijkt te staan en de wijn beter proeft dan waar ook. Ik kan natuurlijk niet anders dan meteen een kijkje nemen!

Ik kijk mijn ogen uit als ik aankom bij Il Palmento. Overal zie ik kleine torentjes. Eigenaar Marcello vertelt me al snel dat die torentjes ´trullo´s´  heten en ze typisch zijn voor de streek Puglia. Als ik vraag naar de wijn verschijnt er een grote lach op zijn gezicht en vertelt hij honderduit. Il Palmento dankt haar naam aan de eeuwenoude wijze van druiven persen. Deze wijntraditie zie én proef je overal nog terug.Trots schenkt hij me een glas in. Salute! Dit is met recht het huis van de wijn.

  • Prijs: vanaf € 255.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-29, 2019-04-10, 2019-04-24, 2019-10-17, 2019-10-15, 2019-04-08, 2019-04-03, 2019-10-26, …
  • Faciliteiten: Kluisje, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: op aanvraag, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Kinderzwembad, Eetgelegenheden: Restaurant, Wellnesscenter/Spa, Jacuzzi, , , , ,…

Il Palmento – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo