Il Bagolaro – 4 daagse naar Italië

 

Il Bagolaro – 4 daagse naar Italië
Vanaf 265.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Zodra ik uit mijn auto stap, weet ik wat ik moet doen. Als een kind zo blij wandel ik naar de enorme boom waar ik zoveel over heb gehoord. De stam is bijna vier keer zo breed als ik en de takken reiken wijd de strakblauwe Italiaanse lucht in. De groene blaadjes ritselen in het zomerbriesje. “Il Bagolaro”, hoor ik achter me. Eigenaresse Valentina heeft mijn auto vast horen aankomen. “De grote boom waar onze boerderij naar is vernoemd”, zegt ze. ‘”Dat dacht ik al”, antwoord ik lachend, “Valt niet te missen!”.

Valentina geeft me een rondleiding over hun accommodatie, een echte Italiaanse agriturismo; een werkende boerderij waar je tevens als gast kunt overnachten. De boerderij heeft een lange geschiedenis; sinds de jaren ’50 is de familie van Valentina hier al actief. Het vrolijke gele hoofdgebouw is het middelpunt van een maar liefst 150 hectare groot landgoed vol met wijngaarden en olijfbomen. Naast olijfolie en wijn produceert de familie van Valentina ook lokale specialiteiten als paté en chocolade. Mijn maag begint al te rommelen bij het idee.

Als laatste laat mij de Valentina de kamers zien. Stuk voor stuk zijn ze anders en zo gezellig. Elke kamer is vernoemd naar een stuk groene of fruit die op de boerderij wordt geproduceerd en is ingericht in en bijpassende kleur. Wanneer we bij de groene kamer met de naam vijg zijn aangekomen, is het even alsof ik droom. Ik ruik echt vijgen! Inmiddels zie ik dat de kok is gearriveerd met een vijgentaart. Ik kan mijn geluk niet op; we eten de heerlijke taart op onder de  grote boom. Ik voel me weer even een klein meisje. Het leven is hier zo zoet!

  • Prijs: vanaf € 265.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-28, 2019-10-07, 2019-10-28, 2019-09-09, 2019-10-27, 2019-05-06, 2019-10-04, 2019-10-07, …
  • Faciliteiten: Receptie, Kluisje, Ontbijtruimte, Wi-Fi op de kamer, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Huisdieren toegestaan, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Babybedje, Speeltuin, Buitenzwembad (lengte: 8 meter, breedte: 12 meter), , , , ,…

Il Bagolaro – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo