Hotel Villa Ana Margarida – 4 daagse naar Portugal

 

Hotel Villa Ana Margarida – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 90.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


In mijn ogen is de vader van Margarida, de eigenaresse van Hotel Villa Ana Margarida, een ware artiest. Hij heeft het hotel met veel creativiteit ontworpen en geen detail achterwege gelaten. De tijd dat hij in de scheepvaart zat heeft hij hier prachtig tot uitdrukking weten te brengen.

Ik snuif de zoute lucht op, de wind waait door mijn haar. Ik begin me bijna zelf een zeevaarder te voelen. Alles wat ik om me heen zie lijken wel schatten van verre reizen over zee. De geverfde stoeltjes op de binnenplaats, het fijne uitzicht over zee en ook op mijn kamer is aan het zeevaarders thema gedacht. Al toen ik het hotel binnenliep, wist ik dat ik op een bijzonder plekje was beland. Nu ik de rest van het hotel heb gezien, is dat gevoel alleen maar sterker geworden.

Omdat hotel Villa Ana Margarida midden in het centrum is gelegen van Ericeira, ga ik zo maar eens op ontdekkingstocht door het stadje. Want net als een echte zeevaarder, doe ik niks liever dan nieuwe plekjes ontdekken. Schip ahoi!

  • Prijs: vanaf € 90.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-03, 2019-05-18, 2019-05-15, 2019-04-11, 2019-04-07, 2019-05-16, 2019-04-22, 2019-05-13, …
  • Faciliteiten: Ontbijtruimte, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Babybedje: op aanvraag, Babybedje (beperkt beschikbaar), Fietsverhuur, Yoga, Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 13 jaar circa 1,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , ,…

Hotel Villa Ana Margarida – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo