Hotel Rural los Caracoles del Sevillano – 4 daagse naar Spanje

 

Hotel Rural los Caracoles del Sevillano – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 445.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Hotel Rural los Caracoles del Sevillano ben geweest. Een paar weken geleden heeft Joaquin mij uitgenodigd om Hotel Rural los Caracoles del Sevillano weer te komen bewonderen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Vandaag is het eindelijk zover en rijd ik met mijn eigen auto naar Hotel Rural los Caracoles del Sevillano. Ik kan niet wachten op de huisgemaakte paella en het prachtige uitzicht over de bergen. Door de ongerepte natuur, rijd ik over slingerende weggetjes en geniet ik van de groene bergen om mij heen.

Aangekomen bij Hotel Rural los Caracoles del Sevillano wordt ik verwelkomd door Joaquin. Samen lopen we over het weidse terrein  van Hotel Rural los Caracoles del Sevillano. Over het hele terrein liggen kleine huisjes verspreid, waar je als gast kunt verblijven. Elke keer word ik weer verliefd op deze koepelvormige huisjes. We maken een korte stop bij het huisje waar ik zal verblijven. De kamer heeft een frisse uitstraling door de witte muren en het bed is heerlijk zacht.  Felle kleurtjes zorgen voor een vrolijke sfeer in de kamer. We lopen gauw nog even verder om het prachtige uitzicht te bewonderen.

De kleine wandeltocht eindigt in het restaurant van Hotel Rural los Caracoles del Sevillano. De geur van allerlei Spaanse lekkernijen laten mijn maag knorren. “Ik heb een verrassing voor je, Eliza” Joaquin komt op me af met een grote pan Paella. Ik kan niet wachten tot ik een hapje kan proeven. Als kers op de taart heeft Joaquin een prachtig plekje voor mij gereserveerd met uitzicht over de gebergtes. Dinner with a view; Ik vind het hier genieten!

  • Prijs: vanaf € 445.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-08, 2019-05-15, 2019-09-25, 2019-05-08, 2019-05-15, 2019-10-09, 2019-10-02, 2019-05-12, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 11, Klasse: comfort, Authentieke accommodatie, Lobby, Ontbijtruimte, Eetzaal, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Babybedje: op aanvraag, Babybedje, Eetgelegenheden: Restaurant (tegen bijbetaling), à-la-carterestaurant (tegen bijbetaling), , , ,…

Hotel Rural los Caracoles del Sevillano – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo