Hotel Rural La Correa del Almendro – 5 daagse naar Spanje

 

Hotel Rural La Correa del Almendro – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 640.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Heb je al grote plannen voor vandaag?” Leonor, een van de hoteleigenaren, komt bij me zitten aan de ontbijttafel en kijkt me vol verwachting aan. Ik moet hem teleurstellen, ik heb nog geen idee wat ik wil doen. Op dit moment geniet ik nog volop van het heerlijke ontbijt. Leonor kijkt me verbaasd aan. “Er is zo veel te doen op dit eiland, zal ik je wat tips geven?” Ik knik enthousiast. “Oké, een momentje!”, roept hij terwijl hij snel wegloopt.

Even later komt Leonor terug, maar hij is niet alleen. Jesus, de andere hoteleigenaar, komt met een brede grijns op zijn gezicht achter Leonor aan gelopen. Hij heeft een stapeltje foto’s in zijn hand. Ze vertellen over alle mooie plekjes die ik kan ontdekken op Tenerife en ik bekijk enthousiast alle foto’s. Nu ik dit gezien en gehoord heb kan ik beter nog een week langer blijven!

  • Prijs: vanaf € 640.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-24, 2019-05-22, 2019-05-03, 2019-05-03, 2019-05-24, 2019-05-10, 2019-05-18, 2019-06-18, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie, Televisiehoek, Parkeerterrein, Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Bagagerie, Tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer 5 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, , , ,…

Hotel Rural La Correa del Almendro – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo