Hotel Monnaber Nou & Spa – 4 daagse naar Spanje

 

Hotel Monnaber Nou & Spa – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 505.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Mmmmm! Ik lik mijn vingers er bij af. De eigenaar van Monnaber Nou, uit de Mayordomo familie die het landgoed al meer dan honderd jaar in bezit heeft, trakteerde mij op verse broodjes met olijfolie en prachtig glanzende olijven. Ze zijn afkomstig uit zijn eigen boomgaarden, die ik vanaf mijn veranda kan zien liggen. “Kom een keertje in het plukseizoen, dan mag je meekijken in onze productie”, zegt mijn gastheer uitnodigend.

Dat ga ik zeker doen. Het is namelijk sowieso geen straf om nog eens in dit hotel terug te keren, dat me zowel aan een kasteel als aan een traditionele boerderij doet denken. Het uitgestrekte landgoed tegen de berghelling ademt luxe en verwennerij en het is een uitstekende uitvalbasis gebleken om het eiland Mallorca te verkennen. Voordat ik vertrek, wil ik zeker nog het binnen- én buitenzwembad uitproberen!

  • Prijs: vanaf € 505.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-26, 2019-04-26, 2019-04-24, 2019-04-28, 2019-05-17, 2019-05-15, 2019-05-17, 2019-05-08, …
  • Faciliteiten: Receptie, Kluisje, Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden, niet in algemene ruimtes), Binnenzwembad (lengte: 7 meter, breedte: 2.5 meter, diepte tussen 1:50 en 1:50 meter), Buitenzwembad (zoet water, ligstoelen), Tennisbaan, Fietsverhuur, Jacuzzi (tegen betaling), Sauna (tegen betaling), Fitnessruimte (tegen betaling), Yoga, , , , ,…

Hotel Monnaber Nou & Spa – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo