Hotel Donna Carmela – 4 daagse naar Italië

 

Hotel Donna Carmela – 4 daagse naar Italië
Vanaf 275.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Wat ruik ik? Ik adem diep in en glimlach. Ik ben de gelukkigste mens op aarde. Midden in een botanische tuin met een zee van bloemen, tropische planten en olijfbomen staat mijn luxe hotel Donna Carmela. Een parel van weelde. De palmbomen wuiven, de geuren brengen je naar een stand van groter geluk.

Iemand had me van te voren gewaarschuwd dat bij Hotel Donna Carmela je zintuigen als vanzelfsprekend op scherp staan. Ik sta midden in de botanische tuin en heb veel rondjes om mijn as gedraaid en mijn mond van verbazende schoonheid gesloten. Uiteindelijk geloof ik het toch echt. Ik verblijf hier midden in 10.000 m2 tuin, slaap op een bed met zachte lakens en zie de vulkaan de Etna verderop. Maar dat is nog niet alles, zo ontdek ik later…

Als ik ‘s avonds in het restaurant van het hotel zit, ben ik nog niet van de overweldigende schoonheid bekomen. Ook hier is alles perfetto. Tongstrelend en oogverblindend zijn de gerechten. En dan is er ook nog die huiswijn die Donna Carmela verderop oogst in prachtige wijnvelden. Dieprood en fluweelzacht.

Voldaan verdwijn ik ‘s avonds in mijn ruime kamer met authentieke bogen en smaakvol design. Mijn balkondeuren laat ik open voor de nacht en ik luister naar de krekels verderop. Hier zijn betekent op al je wenken bediend worden. Ik voel me Columbus die net het mooiste plekje op aarde heeft ontdekt.

  • Prijs: vanaf € 275.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-06-25, 2019-07-24, 2019-04-06, 2019-07-04, 2019-07-15, 2019-07-01, 2019-10-27, 2019-07-20, …
  • Faciliteiten: Receptie, Lift, Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Televisiehoek, Shuttlebus ( naar het centrum van naar Taormina 3 maal per week, gratis), Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Wi-fi op de kamer: gratis, Drinkgelegenheden: Bar, Pool/snackbar, Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht), ,…

Hotel Donna Carmela – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo