Hotel Casona Granado – daagse naar Spanje

 

Hotel Casona Granado – daagse naar Spanje
Vanaf  per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Kronkelende paadjes door de bergen leiden mij naar een uniek adresje onder de Spaanse zon, genaamd Hotel Casona Granado. Mijn Spaanse vriend Salvador gaf mij de tip om dit adresje te bezoeken wanneer ik weer in Andalusië zou zijn. Salvador vertelde mij over de acht smaakvol ingerichte kamers, het verkoelende zwembad en het restaurant met een authentieke Spaanse keuken. Dit adresje is voor mij zeker een bezoekje waard!

Een groot wit gebouw met felgekleurde kozijnen en drie Franse balkonnetjes trekt mijn aandacht. Op het gebouw hangen terracotta potjes met verschillende plantjes erin waardoor het gebouw Spaanse charme uitstraalt. Volgens de beschrijving van Salvador is dit Hotel Casona Granado. Bij binnenkomst word ik direct ontvangen door de eigenaren Rachel en Clayton. Vol trots geven ze mij een korte rondleiding door het hotel. Lopend langs het ruime zwembad droom ik weg bij het idee van een verkoelende duik. De tuin is vrolijk gekleurd door de felgekleurde bloemen. Aan het einde van het zwembad staan een paar loungestoelen waar je heerlijk kunt relaxen.

Gelukkig heeft het hotel voor vanavond nog één kamertje vrij voor mij. Mijn kamer heeft een moderne inrichting gecombineerd met authentieke details: houten balken op het plafond, een natuurstenen muur en strakke meubels. Door het felgekleurde kleed op de grond word ik direct vrolijk. Voor vanavond heeft Rachel een tafeltje voor mij gereserveerd in het restaurant. Ik ben benieuwd naar de authentieke Spaanse gerechten. Maar eerst maak ik mij klaar voor een verfrissende duik in het zwembad.

  • Prijs: vanaf €  per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur:  dagen
  • Vertrekdata: , , , , , , , , …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 8, Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (bij de receptie), Lobby, Roomservice, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Vast internet, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, Wasgelegenheid, Handdoekenservice, Drinkgelegenheden: Bar (aantal 1), Fietsverhuur (huur circa € 20,00 per dag),…

Hotel Casona Granado – daagse naar Spanje

Tags:

Logo