Hotel Cambiocavallo – 4 daagse naar Italië

 

Hotel Cambiocavallo – 4 daagse naar Italië
Vanaf 195.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Nagenietend van al het natuurgeweld, en ik geef toe, nog met trillende benen van de inspanning, stapten Gianluigi en ik na het beklimmen van de Etna in de auto om op weg te gaan naar het hotel van Salvatore en Rosanna. De bevlogen en charismatische Salvatore, een Sicililaan in hart en nieren, had ons uitgenodigd om de nacht door te brengen in Cambiocavallo, zijn levenswerk.

Vroeger werd het gebruikt als rustplaats voor ruiters. Het huidige hotel Cambiocavallo, letterlijk vertaald als “wisselen van paard”, is splinternieuw, modern en trendy maar de magie van het verleden voel je er nog steeds. Een paar jaar geleden kochten Salvatore en Rosanna de oude uitspanning om de ruïne om te toveren tot een artistiek meesterwerk. En dat dit nog zacht is uitgedrukt zagen we meteen toen we een voet over de drempel zetten.

Met open mond vergaapten mijn vriend Gianluigi en ik ons aan de honderden wonderlijke details van het hotel. De kranen gaan bijvoorbeeld stromen als je je vinger in een gaatje in de muur steekt. En wat een rust en ruimte! Heerlijk! Morgen maar eens kijken of het strand van Pozzallo echt zo mooi is als Salvatore zegt.

  • Prijs: vanaf € 195.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-09, 2019-05-15, 2019-05-18, 2019-09-22, 2019-09-25, 2019-05-14, 2019-09-26, 2019-09-23, …
  • Faciliteiten: Receptie (24 uur geopend), Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Bagagerie, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Wi-fi op de kamer: gratis, Drinkgelegenheden: Bar, Diner in restaurant: (ter plekke te betalen), ,…

Hotel Cambiocavallo – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo