Hotel Caballito de Mar – 5 daagse naar Spanje

 

Hotel Caballito de Mar – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 515.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Op het goede leven!” Vrolijk proosten Sabrina en ik met een cocktail op het strand van Moraira. Sabrina is de Belgische eigenaresse van strandbar La Cabana. En dat niet alleen. Samen met haar man Pierre heeft ze ook het prachtige hotel Caballito de Mar in de heuvels hier vlakbij. “Proef deze eens, Eliza.” Ze houdt me een schaal met oesters voor. Wat een luxe!

Toen ik vanochtend aankwam bij Caballito de Mar werd ik overrompeld door het uitzicht. Overal waar ik keek zag ik groene heuvels en witte dorpjes. En een stukje verderop glinsterde de zee in de zon. Al snel ontdekte ik veel fijne zitjes, luxe ligbedden bij het zwembad en een hangmat! Heel even dacht ik hier niet meer weg te gaan, totdat Sabrina voorstelde om een wandeling naar het strand te maken.

“Eliza?” Geschrokken kijk ik op. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet had gemerkt dat Sabrina was opgestaan. “Ga je mee? Ik ga alvast een maaltijd voor vanavond koken. Thais deze keer. Als je wilt aanschuiven ben je welkom.” Heerlijk, wat een verwennerij!

  • Prijs: vanaf € 515.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-04, 2019-05-04, 2019-05-11, 2019-05-04, 2019-05-11, 2019-05-11, 2019-10-19, 2019-10-19, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig, Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Vast internet in openbare ruimte (gratis), Borg (contant te betalen), Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Bagagerie, Babybedje, Darts (gratis), Massage (tegen betaling), ,…

Hotel Caballito de Mar – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo