Hotel Boutique Casa Vieja – 4 daagse naar Spanje

 

Hotel Boutique Casa Vieja – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 515.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Na een reis door het vulkanische landschap van Fuerteventura kwam ik laat in de middag aan bij Hotel Boutique Casa Vieja. Het lijkt hier net of ik thuis kom; het onthaal, de service, de vriendelijkheid van het personeel… we lijken wel familie. Ik voel nu al dat dit een ideale plek is om even op te laden; ver weg van de drukte, in een rustig dorpje, omringd door vriendelijke mensen. Enthousiast word ik rondgeleid over het terrein. Ik word omringd door tuinen vol prachtige cactussen, en zie een rustieke maar typisch Canarische stijl terug in het exterieur.

Nadat ik mijn koffers heb uitgestald in mijn kamer, besluit ik een hapje te gaan eten in het restaurant. Je merkt dat er met passie wordt gekookt: de gerechten die ik voorgeschoteld krijg zijn daadwerkelijk subliem. Ik kan niet stoppen met eten! Na het diner voel ik mij voldaan, en besluit nog even wat baantjes te trekken in het buitenzwembad. Wat een heerlijke dag is dit, ik verheug me nu al op de volgende.

  • Prijs: vanaf € 515.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-16, 2019-05-09, 2019-05-16, 2019-03-28, 2019-05-09, 2019-03-28, 2019-10-03, 2019-05-23, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 08:00 tot 23:00 uur), Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Tuin, Schoonmaak kamer 5 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Kinderstoel, Handdoekenservice, Buitenzwembad (lengte: 8 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1.6 en 1.6 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol), Eetgelegenheden: Internationaal restaurant, Massage (tegen betaling), , , ,…

Hotel Boutique Casa Vieja – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo