Hacienda Buen Suceso – 4 daagse naar Spanje

 

Hacienda Buen Suceso – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 545.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Toen Jorge me tipte over de Hacienda Buen Suceso aarzelde ik geen moment en vertrok naar Gran Canaria. Prima locatie, dacht ik: niet ver van het levendige Las Palmas met z’n barretjes en restaurants, vlakbij mooie plaatsen als Arucas en met volop mogelijkheden voor tal van buitensporten. Uitstekend voor een weekje weg.

Een week lang ben ik mezelf helemaal te buiten gegaan. Ik maakte wandeltochten over de vele ‘caminos reales’, ging mountainbiken over de (gelukkig goed geasfalteerde) bergweggetjes en toerde urenlang door woest, onherbergzaam landschap. Heerlijk om je hoofd tot rust te laten komen, maar mijn lijf was na een week wel moe!

Gevloerd door spierpijn in mijn hele lijf bleef ik eens een dagje op de Hacienda en ontdekte toen pas hoe relaxed het op het historische landgoed zelf is. Want niet alleen de mooie omgeving maakt je rustig, maar zeer zeker ook de jacuzzi en het Turkse stoombad. En toen ik ontdekt had dat je er ook massages kunt krijgen, heb ik meteen nog maar een week aan mijn vakantie vast geplakt. Om te genieten van welverdiende rust na mijn weekje vakantie!

  • Prijs: vanaf € 545.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-05-13, 2019-05-11, 2019-05-13, 2019-05-06, 2019-05-15, 2019-05-11, 2019-05-11, …
  • Faciliteiten: Receptie, Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Wi-Fi op de kamer (tegen betaling circa 10,00 € per dag of 28,00 € per week), bij de receptie (gratis), login met max. 2 apparaten mogelijk, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 5 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Wi-fi bij de receptie: gratis, Kinderstoel, Handdoekenservice, Buitenzwembad (lengte: 12 meter, breedte: 5 meter, diepte tussen 1:35 en 2 meter) (verwarmd (verwarmd van woensdag 1 november 2017 t/m zaterdag 31 maart 2018), ligstoelen), Eetgelegenheden: Restaurant, Jacuzzi, , , ,…

Hacienda Buen Suceso – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo