Finca Vista Bonita – 8 daagse naar Spanje

 

Finca Vista Bonita – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 480.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Als ik wakker word kijk ik vanuit mijn raam naar het prachtige uitzicht, wauw! Soms kom ik op een plekje dat werkelijk alles te bieden heeft, zoals Finca Vista Bonita! Hier ben ik even weg van de drukte, maar tegelijkertijd vlak bij Playa de las Americas. Zo heb ik gisteren rondgewandeld in de smalle, gezellige straatjes van het dorpje El Medano. Daarna heb ik onder het genot van een verkoelend drankje op het strand de zonsondergang bekeken. Als ik naar beneden loop kom ik de vriendelijke eigenaresse Beatriz tegen. ‘Geniet van het heerlijke weer, Eliza!’ zegt ze glimlachend. Dat ga ik zeker doen! Ik neem plaats op een zonnebedje en droom even helemaal weg. Dit plekje ga ik voorlopig niet verlaten, wat een rust en genot…

  • Prijs: vanaf € 480.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-10, 2019-05-10, 2019-05-08, 2019-05-08, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (op de kamer: tegen betaling), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling), Handdoeken inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling), Tuin, Zonneterras: ligstoelen (gratis), Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 11 nachten, schoonmaak 1 maal per week: extra schoonmaak op verzoek: tegen betaling, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Extra schoonmaak kamer: op aanvraag 10,00 € per stuk, Kinderspeelruimte, Biljart, , , ,…

Finca Vista Bonita – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo