Finca Lola & Juan – 6 daagse naar Spanje

 

Finca Lola & Juan – 6 daagse naar Spanje
Vanaf 505.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


De geur van vers fruit, kruiden en vers gebakken broodjes komt me tegemoet als ik over de wekelijkse markt van Haria loop. Ik reken wat heerlijke sinaasappelen af bij de aardige vrouw achter het kraampje. ‘Tranquilo’, lacht de vrouw naar me. Ik snap wat ze bedoelt: het lijkt wel alsof het leven hier helemaal stil staat. Ik zie een aantal inwoners van het dorpje op hun veranda zitten waar ze gezellig kletsen met voorbijgangers. Als ik terug loop naar mijn logeeradresje Finca Lola & Juan geniet ik van de Canarische natuur. Wat kan je hier heerlijk wandelen! Aan het zwembad eet ik de verse sinaasappelen op, onder het genot van een goed boek die ik uit de bibliotheek heb geleend. Ik kijk nog eens naar al het natuurschoon om mee heen. Dit plekje met deze oase van rust: ik kan er geen genoeg van krijgen.

  • Prijs: vanaf € 505.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-17, 2019-03-26, 2019-03-26, 2019-03-23, 2019-03-23, 2019-03-17, 2019-03-24, 2019-03-28, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie, Kluisje (op de kamer), Bibliotheek (gratis boekuitleen), Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Dekbedden, Tuin, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Kluisje op de kamer: gratis, , , , ,…

Finca Lola & Juan – 6 daagse naar Spanje

Tags:

Logo