Finca las Nuevas – 5 daagse naar Spanje

 

Finca las Nuevas – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 420.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Ik reed over kronkelende weggetjes, langs groene bomen en witte huisjes, op weg naar Finca las Nuevas. Ik twijfelde nog om naar het vlakbij liggende dorpje Álora te rijden, waar ik al eerder de meest heerlijke tapas proefde. Maar ik besloot door te rijden, omdat ik niet kon wachten om de Nederlandse eigenaren en hun bijzondere ontdekking te zien!

Met Robert en Pascalle klikt het meteen; want ik merk dat ze net als ik over een avontuurlijk hart beschikken. Robert en Pascalle ontmoetten elkaar in Indonesië. Daarna reisden ze de hele wereld over. Eerst samen en toen met hun kinderen Joanne en Oek. De volgende stap was emigreren en daar leek Andalusië de perfecte plek voor. Altijd lekker warm, niet te ver van Nederland en ten midden van bijzondere natuur. “Finca las Nuevas was het eerste huis dat we bezochten. We waren meteen verliefd op de serene rust die er heerst rondom het huis en de vergezichten over de glooiende bergen met olijf-en amandelbomen”, vertelt Pascalle wanneer we door de bloeiende tuin heen lopen. 

De witte finca is jaren gelden gerenoveerd, maar alle iconische Andalusische details zijn bewaard gebleven: de dikke witte muren, de kleine ramen en terracotta tegels. In Casa Carmen vind je zelfs stenen vazen in de grond waar vroeger de olijfolie in werd bewaard. Pascalle en Robert voegden hier een hele hoop gezellige details aan toe, wat Finca las Nuevas tot een kleurrijk paradijsje maakte. Morgen trek ik mijn wandelschoenen aan en stap ik in de voetsporen van de avontuurlijke familie, die de hele omgeving al ter voet heeft verkend. Ik kan niet wachten om de brug van Caminito del Rey over te steken. De vergezichten moeten hier wel prachtig zijn! Ja, deze familie maakt in iedereen de avonturier los.

  • Prijs: vanaf € 420.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-28, 2019-10-05, 2019-05-04, 2019-05-11, 2019-10-26, 2019-05-08, 2019-09-28, 2019-05-15, …
  • Faciliteiten: Kindvriendelijk complex, Geen kluisjes beschikbaar, Parkeerterrein, Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per verblijf, verschoning 0 keer per weekverschoning 1 keer per verblijf, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Kinderzwembad, Buitenzwembad (lengte: 9 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,25 en 1,25 meter) (ligstoelen (gratis)), Tafeltennis (gratis), Yoga, , , , , ,…

Finca las Nuevas – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo