Finca Las Laderas – 6 daagse naar Spanje

 

Finca Las Laderas – 6 daagse naar Spanje
Vanaf 585.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Bijna 10 jaar geleden werd de Duitse Elke Sellmann hoteldebotel verliefd. Verliefd op Lanzarote, op haar man en schilder Juan die ze daar ontmoette én verliefd op een bouwval dat midden in het fascinerende lavalandschap van het eiland lag. En nu ik zelf in hun Finca Las Laderas op Lanzarote ben geweest, begrijp ik wel waarom!

Tijdens de jaren van de verbouwing zagen Elke en Juan hoe de ruïne van de oude boerderij die ze samen kochten, langzaam maar zeker veranderde in hun thuis. En niet alleen dat van henzelf, maar ook dat van hun gasten. In de finca bouwden ze namelijk ook mooie appartementen voor rustzoekers zoals ik. Daarbij lieten ze zoveel mogelijk details van de authentieke boerderij in tact. Ook de schilderwerken van Juan zijn in de appartmenten te bewonderen. Elke wees me in mijn appartementje zelfs op de steen waaraan ooit de ezel werd vastgebonden! Tegenwoordig bestaat de finca uit vijf appartementen en wonen Elke en Juan hier zelf niet meer. Wel zijn ze nog elke dag te vinden in en rondom dit prachtige verblijf.

Overal voel je het onbegrensde doorzettingsvermogen en de grote hoeveelheid liefde die Juan en Elke hebben gestoken in de verwezenlijking van hun droom. En toen ik eenmaal met een schaaltje olijven en een koud drankje aan het zwembad zat en het zwarte zand en de spierwitte finca zag glinsteren in het zonlicht, werd ik ook verliefd. Tot over mijn oren op Finca Las Laderas.

  • Prijs: vanaf € 585.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-28, 2019-05-21, 2019-05-21, 2019-06-25, 2019-05-07, 2019-06-18, 2019-06-25, 2019-05-07, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 5, Geen kluisjes beschikbaar, Parkeerterrein, Bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Dekbedden (donzen dekbed), Tuin, Schoonmaak kamer: extra schoonmaak op verzoek, Huisdieren toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering), Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Kinderzwembad (geheel apart), , , ,…

Finca Las Laderas – 6 daagse naar Spanje

Tags:

Logo