Finca el Lance – 8 daagse naar Spanje

 

Finca el Lance – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 505.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


De eigenaren van Finca el Lance, Ernst en Brigitte, hebben mij uitgenodigd om een weekje te vertoeven bij hun unieke adresje Finca el Lance vlakbij het dorpje El Tanque. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Met trots vertelde ze mij over hun prachtige plekje met uitzicht over zee, veel privacy en weg van de massa. Eindelijk is de week aangebroken en daar zit ik dan, op mijn eigen privéterras met een geweldig uitzicht over de azuurblauwe zee. Ik voel me een enorme geluksvogel.

Ik zit hier namelijk in mijn eeuwenoude privé casa gemaakt van prachtige oude stenen, blauwe kozijnen en ben omgeven door een uitgestrekte tropische tuin. Vanaf mijn terras kijk ik ver uit over de zee, terwijl de barbecue zachtjes warm staat te worden. Warm loop je hier eigenlijk letterlijk voor deze plek. Binnen loop je over de terracottavloeren met je blote voeten langs de open haard.

De barbecue is er nog niet klaar voor, besluit ik, en trek mijn slippers aan. Ik ga nog even een wandeling maken over een van de kronkelpaadjes in de tuin van 5000m2. Er is nog zoveel te zien hier: de vele zitjes, bankjes, planten, de bloemen. En het uitzicht! Het is hier prachtig!

  • Prijs: vanaf € 505.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-03, 2019-05-03, 2019-05-04, 2019-05-10, 2019-05-01, 2019-04-28, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 5, Authentieke accommodatie, Geen kluisjes beschikbaar, Wi-Fi op de kamer (gratis), Eindschoonmaak (contant te betalen), Bedlinnen inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week, Grote tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, , , , ,…

Finca el Lance – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo