Fajã dos Padres – 6 daagse naar Portugal

 

Fajã dos Padres – 6 daagse naar Portugal
Vanaf 555.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Zelden heb ik zo het gevoel gehad ver weg te zijn van de bewoonde wereld als in Fajã dos Padres. Je moet er wel wat voor over hebben. Gastheer Mario was blij om me te zien, en zou me naar mijn appartement brengen. Want die zou ik de eerste keer vast niet in mijn eentje vinden. De route naar mijn vakantieverblijf bleek een avontuur op zich: we liepen tientallen traptreden af, daalden 250 meter met de lift en ik keek mijn ogen uit toen we bij de baai aankwamen. Nooit eerder heb ik op zo’n spectaculaire manier en met zulk mooi uitzicht m’n koffer naar m’n kamer gebracht! Iedere stap op weg naar het appartement, was er eentje weg van de bewoonde wereld. En nu ik er ben, is er niets dan natuur, het uitzicht over de baai en het geluid van de zee. En wist ik meteen, hier ben ik een weekje echt weg van alles. Voor wie liever lui dan moe is, is Fajã dos Padres niet de ideale plek. Maar wie bereid is om op avontuur aan te gaan, zal er onvergetelijk genieten.

  • Prijs: vanaf € 555.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-26, 2019-10-17, 2019-09-28, 2019-10-03, 2019-10-24, 2019-10-10, 2019-03-14, 2019-03-19, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 8, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Yoga, , , , , , , , ,…

Fajã dos Padres – 6 daagse naar Portugal

Tags:

Logo