Evmorfes Villas – 8 daagse naar Griekenland

 

Evmorfes Villas – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 475.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


De vogels tjirpen als ik uitgerust wakker word. Terwijl ik langzaam mijn ogen open, besef ik op wat voor een mooie plek ik ben. Vanuit mijn raam zie ik de grote tuin met een heerlijk zwembad dat daar speciaal voor mij lijkt te zijn. Wat een rust! De groene eco villa’s liggen in het gedeelte van Chalkidiki waar weinig toeristen zijn, dat kon ik gisteren op mijn weg hier naartoe al zien. Nadat ik via de mooie, oude route bij Evmorfes aankwam, vertelde eigenaar Makis mij dat deze omgeving alles bevat wat nodig is voor een relaxte vakantie. De prachtige stranden en bergen zorgen namelijk voor adembenemende uitzichten en een oase van rust. Maar ook de levendige stad Thessaloniki ligt op een steenworp afstand. Ik neem me voor om vandaag op zoek te gaan naar paradijselijke strandjes, maar eerst geniet ik even van de rust in mijn hangmat. Wat heb ik mij daar lang op verheugd!

  • Prijs: vanaf € 475.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-09, 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-09, 2019-05-12, 2019-05-19, 2019-09-15, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (op de kamer), Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Dekbedden, Dekens, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte:, Babybedje, Buitenzwembad (lengte: 9 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,0 en 1,6 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol, buitenzitje), , , ,…

Evmorfes Villas – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo