Etna Hotel – 4 daagse naar Italië

 

Etna Hotel – 4 daagse naar Italië
Vanaf 145.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


De allereerste keer dat ik Sicilië bezocht, viel ik meteen als een blok voor het eiland. Gianluigi nam me mee naar alle hotspots en bezorgde me een onvergetelijke vakantie. Wat me vooral is bijgebleven, is mijn verblijf op het landgoed van Etna hotel, aan het eind van onze reis. De top van de Etna was beklommen, Palermo en Syracusa hadden we bekeken èn we hadden stevige wandelingen gemaakt langs de stranden van het eiland. Een dagje bijkomen, daar was ik nu wel aan toe. Gianluigi wist een uitermate geschikte plek hiervoor. Nog geen half uur later stelde hij me voor aan een Rosanna, de eigenaresse van Etna Hotel.

Alles waar ik zin in had, vond ik in Etna Hotel. Het was liefde op het eerste gezicht. Rust, comfort, culinaire hoogstandjes en het dorp ligt naast de deur: het is er allemaal en maakt het landgoed de ideale plek om uit te rusten. Uren hebben Rosanna en ik in stilte doorgebracht. Met onze voeten in het zwembad en een fles rosé in de koeler, kregen we maar geen genoeg van het uitzicht op het landgoed en de Etna. Sprakeloos, dat word je van zulk uitzicht!

Laatst ben ik er weer heen gegaan, alleen. Om uit te zoeken of het de magie van de eerste keer Sicilië was, die me had betoverd. Om te zien of het echt zo mooi was als in mijn herinnering. En al snel was ik eruit. Met toverkunsten had het niets te maken: dit is echte liefde!

  • Prijs: vanaf € 145.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-03, 2019-04-07, 2019-04-17, 2019-04-04, 2019-04-16, 2019-04-01, 2019-04-13, 2019-04-05, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie, Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Lobby, Roomservice, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Speeltuin, Eetgelegenheden: Restaurant, Drinkgelegenheden: Pool/snackbar,…

Etna Hotel – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo