Cuevas al Jatib – 8 daagse naar Spanje

 

Cuevas al Jatib – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 355.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Toen ik mijn verblijf in de grotwoningen van Al Jatib boekte, was ik nog niet overtuigd van de charme van de accommodatie. Slapen in een grot: zou dat geen claustrofobische, vochtige en spookachtige ervaring worden? Ik had me niet erger kunnen vergissen!

Toen ik bij de appartementen in de heuvels van het prachtige Granada was aangekomen, leek het net of ik in een sprookje leefde. De schattige, witte huisjes die in de rotswanden zijn uitgehakt hebben zoveel authentieke details. De huisjes zijn licht, ruim en zeer schoon van binnen. Er is buiten ook nog eens een prachtig zwembad! Terwijl ik even wegdroom in mijn sprookje, hoor ik eigenaar Luc Compoit ineens achter me lachen. Mijn enthousiasme maakte hem aan heet lachen. Vervolgens tipte hij: ”Vergeet niet om onze hammam en het Arabische theehuis te bezoeken”. Wat een unieke plek. Geen spoken maar sprookjes!

  • Prijs: vanaf € 355.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-09, 2019-05-11, 2019-05-07, 2019-05-11, 2019-05-07, 2019-05-11, 2019-08-27, 2019-05-07, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Lobby, Eetzaal, Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Buitenzwembad, Wellnesscenter/Spa (toegang tegen betaling): solarium, sauna, hamambehandelingen (tegen betaling ) (tegen betaling), rustruimte, massages, Massage (tegen betaling),…

Cuevas al Jatib – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo