Cortijo El Guarda – 8 daagse naar Spanje

 

Cortijo El Guarda – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 655.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Eeuwen geleden was de bisschop van Sevilla op zoek naar een plek waar de authentieke Andalusische rust volledig tot zijn recht kwam en waar hij in besloten kring genoot van de glooiende heuvels en de zalige zon. Wat hij toen niet had kunnen bedenken was dat jaren later Hans en Miranda exact hetzelfde zochten. En dat ze alle drie uiteindelijk de poort van Cortijo el Guarda zouden binnenlopen en direct zouden weten: this is it. En dat gold ook voor mij.

Op de achtergrond klonk een folkloristisch liedje waar menigeen hier de tango op zou kunnen dansen, toen ik vanmorgen onderweg was naar de 500 jaar oude cortijo. ‘Het is er als verstoppertje spelen in de zon,’ had iemand me ingefluisterd. ‘Een B&B met vijf kamers om je onder te dompelen in authentieke pracht, comfort, maar wel vlakbij de mooiste plaatsen.’ Even later staken in de verte de felwitte muren van de cortijo mooi af tegen de, nu nog, groene Andalusische heuvels.

Hond Sam kwispelde en ook Hans en Miranda stonden me op te wachten op de binnenplaats met de prachtige witgepleisterde muren, torentjes en sinaasappelbomen. Direct ontdekte ik de magische krachten van de eigenaren die alle punten altijd met liefde en luxe op de i zetten. Van de wonderschone kamers met Egyptisch linnen en walk in douches tot houtens tafels in de schaduw, moderne zitjes in de zon, massages in de toren en een zwembad met een zachte bries.

Net heb ik weer een rondje gelopen door dit mooie heiligdom. Bij de poort sta ik stil. Buiten zwaaien de zonnebloemen naar de zon. ‘Ver weg hè? En toch zo dichtbij,’ Hans lacht. Ik zucht diep. ‘Vandaag blijf ik ‘binnen,’ en ik glimlach.

  • Prijs: vanaf € 655.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-04-29, 2019-04-29, …
  • Faciliteiten: Receptie, Geen lift aanwezig, Kluisje, Parkeerterrein circa 10 meter, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf, Douchemogelijkheid bij vertrek, Bagagerie, Fietsenstalling, Tuin: ligstoelen (gratis), Zonneterras: ligstoelen (gratis), Buitenzwembad (lengte: 10 meter, breedte: 5 meter, diepte tussen 1,45 en 19,5 meter) (ligstoelen, parasol), , , ,…

Cortijo El Guarda – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo