Castillo de Zalia – 4 daagse naar Spanje

 

Castillo de Zalia – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 395.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Dat kom je niet vaak tegen… Elke dag weer kan ik op het terras van mijn appartementje genieten van een klein stukje geschiedenis. Op loopafstand ligt namelijk één van de oudste overblijfselen van een fort in Andalusië, Castillo de Zalia. Vanochtend ben ik al vroeg opgestaan en in alle rust naar boven gewandeld. Ik wilde de ruïne wel eens van dichtbij bewonderen.

Eenmaal aangekomen rust ik even uit op een steen en laat de overblijfselen op me inwerken. Wat zou hier allemaal gebeurd zijn? Wie zou hier allemaal gelopen hebben? Zou men, net als ik nu, ook zo genoten hebben van dit prachtige uitzicht? Vanaf dit plekje zie ik mijn appartement liggen. De witte muren steken mooi af tegen de omliggende, groene heuvels. De tuin en het helderblauwe water van het zwembad zorgen voor een kleurig schouwspel. Net een schilderij… Hier kan geen Picasso of van Gogh tegenop!

Een stuk verderop schittert het Viñuela meer in de zon. Daar heb ik gisteren een forel aan de haak geslagen. Ik heb nog niet zo vaak gevist en was dan ook erg trots op mijn vangst. Die avond heb ik de forel onder de sterrenhemel op de barbecue bij mijn adresje bereid . Een heerlijke avond die ik graag nog eens over zou doen…

  • Prijs: vanaf € 395.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-13, 2019-03-23, 2019-03-13, 2019-03-23, 2019-03-27, 2019-03-27, 2019-03-23, 2019-03-20, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Bagagerie, Wasgelegenheid: wasmachine: binnen de accommodatie, wasdroger: binnen de accommodatie, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Huisdieren toegestaan, Babybedje, , , ,…

Castillo de Zalia – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo