Castillo de Monda – 5 daagse naar Spanje

 

Castillo de Monda – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 400.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Samen met mijn Spaanse vriendin Irene lig ik aan het zwembad, bij een vakantieadresje genaamd Castillo de Monda. Samen zijn we een lang weekend weg en verblijven we op één van onze favoriete bestemmingen: het schilderachtige Andalusië. Starend naar het bergachtige landschap droom ik eventjes weg van de realiteit. Het is hier puur ontspannen. Castillo de Monda is vroeger een oud kasteel geweest en later omgetoverd tot een intiem boetiekhotel. De charme van het oude kasteel is goed bewaard gebleven. Overal zie ik details van het oude kasteel terugkomen, de vloeren, de muren en de prachtige tuin geven mij een gevoel van rijkdom.

Één van de drie Nederlandse eigenaren, Arjan, vertelt mij hoe hij samen met zijn vrienden besloot om dit bijzondere boetiekhotel te runnen in Andalusië. Nadat de vrienden samen een bezoekje hadden gebracht aan het oude kasteel waren ze direct verliefd op de plek. Samen besloten ze om de uitdaging aan te gaan en verhuisden naar Andalusië.

Na nog een frisse duik in het zwembad trek ik me even terug in mijn eigen kamer. De kamer is ruim en de mozaïekjes op de muur zorgen voor een gezellige sfeer. Over een uurtje heb ik met Irene afgesproken in het restaurant. Eigenaar Jaap gaat voor ons een heerlijk diner koken. Maar eerst geniet ik nog even van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje.

  • Prijs: vanaf € 400.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-05-15, 2019-05-04, 2019-09-28, 2019-05-11, 2019-05-11, 2019-10-26, 2019-05-15, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 27, Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Receptie (geopend van 07:00 tot 23:00 uur), Lift (aantal 1), Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Lobby, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), login met max. 6 apparaten mogelijk, Bedlinnen inclusief, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Drinkgelegenheden: Bar, , ,…

Castillo de Monda – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo