Castello di Petrata – 4 daagse naar Italië

 

Castello di Petrata – 4 daagse naar Italië
Vanaf 195.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Onbeschrijfelijk! Ik rijd door groene valleien over prachtige landelijke slingerweggetjes. In mijn nieuwste liefde Umbrië word ik met de dag verliefder. Zo ook op Castello di Petrata. Een prachtig 14e eeuws kasteel gelegen in de bergen. Toen ik hoorde dat dit castello nu dienst doet als hotel met 23 kamers, voelde ik me meteen de koning(in) te rijk.

Eigenaar Giovanni Landrini staat me al op te wachten op zijn 20 hectare grote landgoed als ik aan kom rijden. Hij praat vol passie over zijn droomhotel en niet alleen hij, want iedereen hier heeft hart voor de zaak en veel liefde voor de gasten. ‘Work with love’, Giovanni glimlacht trots. Ik zie het ook in mijn hotelkamer, die is evenzo liefdevol. En elegant, authentiek met stijlvolle elementen. Met mooie oude muren en hé wat is dat? ‘Dat zijn de oude schietgaten waar vroeger het kasteel mee werd bewaakt,’ zegt Giovanni. Ik lach, zo’n klein detail maar zo veelzeggend voor de liefde voor deze plek.

Als ik de volgende morgen wakker word, sluip ik in mijn bikini naar buiten. De dauw in de ochtend trekt over het prachtige land, de zon komt stralend op en de vogeltjes fluiten. Langzaam laat ik me zakken in de jacuzzi en al bubbelend kijk ik om me heen. En verliefder word ik, met de seconde.

  • Prijs: vanaf € 195.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-16, 2019-04-12, 2019-10-10, 2019-05-04, 2019-05-06, 2019-04-07, 2019-10-05, 2019-05-20, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie (geopend van 08:30 tot 23:00 uur), Geen lift aanwezig, Lobby, Ontbijtruimte, Televisiehoek, Shuttlebus, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie, Speeltuin, Eetgelegenheden: Restaurant, Drinkgelegenheden: Bar,…

Castello di Petrata – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo