Casas de Montejaque – 4 daagse naar Spanje

 

Casas de Montejaque – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 345.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Gemoedelijk, stijlvol en witter dan wit! Als ik het dorpje Montejaque binnen rijd, kijk ik mijn ogen uit en voel ik direct nieuwe energie opborrelen. Wat is het hier mooi! Het dorpje ligt in een bergkom en de indrukwekkende bergen van Ronda steken prachtig af tegen de strakblauwe lucht. Verderop zie ik overal witte huisjes. Wat een contrast in kleuren! Ik stop even om enkele foto’s te schieten, want dit beeld wil ik koesteren en straks mee nemen naar Nederland. De stralende zon doet er nog een schepje bovenop en brengt mij direct helemaal in de typische sfeer van Andalusië.

Dat gevoel wordt nog sterker als ik bij Casa de Montejaque hartelijk wordt ontvangen door Isabel, die als échte local niet raakt uitgepraat over Montejaque. In vloeiend Spaans vertelt zij mij alles over zijn ‘casas’ en dat de naam Montejaque eigenlijk ‘Lost Mountain’ betekent. Het maakt mij niet uit: ik weet nu al dat ik mij hier niet ‘lost’ ga voelen. Zij overlaadt mij met leuke tips voor activiteiten en uitstapjes. ‘Hou je van wandelen en paardrijden? Of mountainbiken? Dan zit je hier goed. Je kunt bij mij elk moment om een fiets komen vragen om ons mooie binnenland te gaan ontdekken!’. Ik lach, pak mijn bagage en besluit mijn appartement op te zoeken. Vanaf mijn terras heb ik uitzicht op de mooie tuin, het ruime zonneterras met ligstoelen en het zwembad. Zal ik nog snel even een duik nemen? Ik doe het toch maar niet, want de vele tips van Isabel blijven maar in mijn hoofd zitten. Ik plof neer op de bank, pak mijn notitieblok en maak vast mijn schema voor deze week: Ronda bezoeken, slenteren door de nauwe en steile straatjes van Montejaque, vogels en andere dieren spotten in het natuurpark Sierra de Grazelema, wandelen en natuurlijk ga ik ook paardrijden. Het wordt best een druk weekje, maar ik heb er ongelooflijk veel zin in!

  • Prijs: vanaf € 345.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-15, 2019-08-31, 2019-08-28, 2019-05-08, 2019-05-15, 2019-05-05, 2019-05-15, 2019-05-12, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie (geopend van 09:30 tot 14:00 uur en van 15:00 tot 20:00 uur), Kluisje (op de kamer), Wi-Fi bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per weekverschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling), Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per weekverschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling), Bagagerie, Zonneterras: ligstoelen (gratis), Schoonmaak kamer 1 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Kinderstoel (beperkt beschikbaar), , , , ,…

Casas de Montejaque – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo