Casas das Olas – 4 daagse naar Portugal

 

Casas das Olas – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 95.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Met een warm gevoel luister ik naar de verhalen van Maria en Jose, de eigenaren van Casas das Olas in Noord-Portugal. “Het begon allemaal met één huis, wat we samen besloten op te knappen. We hadden toen helemaal geen idee dat het een geliefd vakantiehuis zou worden. Al snel bleken de gasten het echter zo’n fijn plekje te vinden, dat we er een tweede huis naast hebben gebouwd. Nu zijn we een aantal jaar en vier huizen verder en nog steeds even enthousiast als toen we begonnen!” Ik zie een grote lach op het gezicht van Maria verschijnen. Wat een inspirerende mensen, zij en haar man Jose.

Maria en Jose lopen voor me uit richting de huizen. Jose wijst er twee aan. “Deze twee zijn in de traditionele Noord-Portugese stijl gebouwd. De andere 4 zijn een combinatie van traditioneel en modern. Zo hebben ze hoge ramen, veel lichtinval en een iets moderne inrichting. Waar zou je het liefste slapen?”

Heel lang hoef ik daar niet over na te denken, samen met Maria en Jose loop ik richting één van de traditionele huizen! Even later zit ik op de bank in de woonkamer van mijn nieuwe thuis voor de komende dagen. Vanuit hier kijk ik uit over een groene vallei en de rivier Lima die daar stroomt. Als dit is hoe het traditionele Portugese leven er uit ziet, dan kan ik er wel aan wennen!

  • Prijs: vanaf € 95.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-09, 2019-10-04, 2019-04-07, 2019-09-14, 2019-05-13, 2019-10-13, 2019-05-11, 2019-10-29, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Huisdieren toegestaan, Babybedje: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad (aantal 2) (ligstoelen), , , , , , , ,…

Casas das Olas – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo