Casa Pura Vida – 5 daagse naar Spanje

 

Casa Pura Vida – 5 daagse naar Spanje
Vanaf 485.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Terwijl ik langzaam mijn terras op loop begin ik te glimlachen van geluk. Het zonnetje schijnt en geeft een prachtige gloed op de heuvel die vol staat met olijfbomen. Wauw… wat een prachtig en rustgevend uitzicht hebben Anke en Kristof, de Belgische eigenaren, hier. Op het gefluit van een paar vogeltjes na is het stil om mij heen. Ik zou bijna vergeten dat ik midden in een gezellig dorpje zit.

Mijn maag begint zachtjes te rommelen, tijd voor een ontbijtje. Ik kleed mij om en loop naar de ontbijtkamer. Hmm… de geur van vers brood, ei en spek komt op mij af. Ik neem plaats aan een tafel waar ik prachtig uitzicht heb over de tuin met olijfbomen. Op dat moment komt Anke naar mij toe. “Goedemorgen Eliza, hoe was je eerste nacht? Heb je lekker geslapen?” Ze zet een schaaltje met brood en croissantjes en een glas verse sinaasappelsap neer. “Ik heb heerlijk geslapen Anke. Wat een mooi en rustig plekje hebben jullie hier gevonden!” Ze kijkt me met een grote glimlach aan. “Dat is fijn om te horen, Eliza. Wij zijn zelf ook heel blij met dit plekje! Als je yoghurt, broodbeleg of fruit wilt kan je terecht bij het ontbijtbuffet. Aarzel niet om aan Kristof te vragen of hij een eitje met spek voor je klaar wilt maken!” Ik besluit een eitje met spek te nemen met typisch Andalusische geraspte tomaat en olijfolie. Terwijl ik geniet van mijn heerlijke ontbijt bedenk ik mij wat ik vandaag ga doen. Er zijn een hoop charmante kleine dorpjes in de buurt die ik nog wil bezoeken, maar ook de bekendere cultuursteden Granada, Cordoba, Malaga en Sevilla zijn in de buurt. Of zal ik toch een dagje ontspannen bij het zwembad? Genoeg keuze bij dit rustige paradijsje te midden van het levendige Andalusië…

  • Prijs: vanaf € 485.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-28, 2019-10-26, 2019-10-05, 2019-10-26, 2019-10-12, 2019-09-28, 2019-09-28, 2019-10-05, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Geen kluisjes beschikbaar, Ontbijtruimte, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 6 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babypakket: op aanvraag (op te geven bij reservering), Babybedje, Darts, , , ,…

Casa Pura Vida – 5 daagse naar Spanje

Tags:

Logo