Casa Leon – 4 daagse naar Spanje

 

Casa Leon – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 425.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


‘Je bent van harte welkom in ons paradijsje, Eliza.’ zegt Tom met een glimlach. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik raakte eerder deze dag aan de praat met de Belgische eigenaren Tom en Ilse in het dorpje Bolulla. Ze hebben me net alles verteld over hun droom die ze hebben waargemaakt: Casa Leon. Als ik uitstap ervaar ik een serene stilte, tintelt de zon op mijn huid en sta ik versteld van het prachtige uitzicht op het Spaanse landschap. In de verte zie ik zelfs de zee schitteren! ‘Vanuit het zwembad kan je optimaal genieten van dat uitzicht!’ zegt Ilse en daarna laat ze me de kamer zien. De binnenkant van het hotel is net zo modern als de buitenkant; ik had niet anders verwacht. In de avond zit ik met Tom en Ilse op het terras te kletsen over alle plekjes die ze mij aanraden om te bezoeken. Maar voor nu waan ik me in het moment en droom ik even helemaal weg…

  • Prijs: vanaf € 425.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-27, 2019-03-13, 2019-05-15, 2019-05-01, 2019-05-08, 2019-05-15, 2019-05-01, 2019-10-16, …
  • Faciliteiten: Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Wi-fi op de kamer: gratis, Buitenzwembad (zoet water, ligstoelen), , , , , , , , , , , , ,…

Casa Leon – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo