Casa La Cuadra – 8 daagse naar Spanje

 

Casa La Cuadra – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 590.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Las Vegas is niet alleen een bekende stad in Amerika, maar ook een klein dorpje op Tenerife. Met smalle straatjes, bijna geen auto’s en veel groen, lijkt dit in geen enkel opzicht op de Amerikaanse stad. Toen mijn goede vriend Osiris mij uitnodigde om weer eens naar Las Vegas te komen, stemde ik natuurlijk gelijk in. Gelukkig had Osiris ook meteen een slaapplek voor mij geregeld bij zijn vakantieadresje Casa La Cuadra.

Toen ik bij Casa La Cuadra aankwam, stond Osiris mij al samen met zijn vader op te wachten. Na een korte rondleiding zijn we neergestreken in de tuin en genieten we van een versgeperst citroendrankje. “Uit eigen tuin,” vertrouwt Osiris senior me toe. Tevreden kijk ik om me heen. Casa La Cuadra is een gerenoveerd paardenverblijf uit de 18e eeuw, waarvan alle oude details bewaard zijn gebleven. Waar vroeger de paardenstallen waren zijn nu de slaapkamers en waar de voederbakken stonden is nu een bibliotheek. Authentiek met een vleugje modern. De hoogteverschillen, trappetjes en bloemen maken van de tuin een knus plekje. Omdat er in de buurt genoeg te ontdekken is, heb ik de komende dagen al helemaal volgepland. Maar vandaag blijf ik… hier!

  • Prijs: vanaf € 590.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-04, 2019-05-03, 2019-05-12, 2019-05-03, 2019-05-05, 2019-05-10, 2019-05-08, 2019-05-11, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Bedlinnen inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 10 nachten 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 10 nachten 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Kinderstoel, , , , , , , , , , , ,…

Casa La Cuadra – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo