Casa Junius – 8 daagse naar Spanje

 

Casa Junius – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 475.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Met een koel glas wijn geniet ik van de zon die langzaam achter de bergen verdwijnt. Ik zak nog iets verder weg in de vrolijk gekleurde kussens van de loungebank in de tuin. Het is nu al mijn favoriete plekje en ik ben hier pas enkele uren.

Veel later dan ik had gepland kwam ik aan bij Casa Junius. Onderweg naar mijn logeeradresje was ik door een dromerig wit dorpje gereden. De smalle straatjes en pittoreske pleintjes zagen er zo mooi uit, dat ik niet anders kon dan even uit de auto stappen.

Eigenlijk was ik van plan om ‘s middags een frisse neus te halen in de bergen rond Casa Junius. Maar toen eigenaar Hans mij de loungehoek liet zien, zette ik dat idee snel uit mijn hoofd. ‘Doe alsof je thuis bent, Eliza’ had hij gezegd. Dat lukt me wel. Misschien is zo’n bank ook wel iets voor thuis…

  • Prijs: vanaf € 475.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-06, 2019-05-04, 2019-05-08, 2019-05-11, 2019-05-06, 2019-05-01, 2019-05-06, 2019-05-04, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Borg (contant te betalen), Eindschoonmaak (contant te betalen), Bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf, Handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf, Theedoeken inclusief, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Tuin: ligstoelen (gratis), Zonneterras, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje (beperkt beschikbaar), , , ,…

Casa Junius – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo