Casa Fontelheira – 4 daagse naar Portugal

 

Casa Fontelheira – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 105.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Slingerend door de bergen laat ik me verbazen door de groene natuur van Noord-Portugal die ik door mijn autoraam bewonder. De weg leidt mij naar het prachtige Casa Fontelheira. Een paar weken geleden ben ik uitgenodigd door de lieve Nederlandse eigenaresse, genaamd Elisa, om weer eens haar mooie vakantie adresje te bezoeken. We delen niet alleen dezelfde naam, maar ook onze liefde voor dit prachtige land.

Elke keer wanneer ik arriveer bij Casa Fontelheira voelt het als thuiskomen. Casa Fontelheira is een uniek vakantieadresje met luxe glamping tenten en prachtige moderne villa’s. “Welkom Eliza! Hoe was je reis?”. Elisa begroet mij met drie Nederlandse kussen en leidt mij naar de luxe glamping tent waar ik de komende week zal verblijven. Op de veranda hoor ik de fluitende vogels en ruik ik het pas gemaaide gras! Hier zou ik wel elke ochtend wakker willen worden. De inrichting van de luxe tent straalt veel warmte en gezelligheid uit.

“Om je te verwelkomen heb ik huisgemaakte sangria voor je gemaakt”, zegt Elisa. Een grote kan sangria komt tevoorschijn en we ploffen neer op de loungestoelen op de ruime veranda. Langzaam zie ik de zon achter de bergen verdwijnen en ik hoor het geluid van de krekels die verstopt zitten in de struiken. Wat een prachtige avond!

  • Prijs: vanaf € 105.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-22, 2019-10-06, 2019-10-23, 2019-10-18, 2019-10-01, 2019-10-21, 2019-10-15, 2019-04-19, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 09:00 tot 22:00 uur), Televisiehoek, Parkeerterrein, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Supermarkt (binnen de accommodatie), Souvenirwinkel (binnen de accommodatie), Wasgelegenheid, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Handdoekenservice, Golfbaan (circa 30 kilometer) (tegen betaling), Jeu de boules/petanque (gratis), Fietsverhuur (huur),…

Casa Fontelheira – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo