Casa el Morro – 8 daagse naar Spanje

 

Casa el Morro – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 585.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Lang geleden ben ik in Indonesië geweest, een reis die ik graag nog eens over zou doen. Maar ja, Azië ligt niet bepaald naast de deur. Toen ik laatst op Lanzarote de tuin van Casa el Morro inliep, moest ik ineens heel sterk aan die reis denken. Ik wist niet precies waardoor het kwam.

Eenmaal in het huis kwam de geur van heerlijk eten me tegemoet. Ik ging mijn neus achterna en trof eigenaresse Raquel in de keuken. En wat bleek? Raquel had jarenlang op Bali gewoond. Toen ze besloot op Lanzarote een guesthouse te beginnen, wist ze dat ze heimwee zou krijgen naar haar tijd in Indonesië. En dus werd Casa el Morro helemaal in de sfeer van wat jarenlang haar thuis was geweest. Overal Balinese meubelen, sierlijke Indonesische decoraties en niet te vergeten de Aziatische gastvrijheid. Ik heb zelfs een yogales met haar meegedaan. Nu ben ik normaal niet zo zweverig, maar dit was echt heel ontspannen.

Dankzij de bijzondere mix van westerse architectuur, oosterse inrichting en de hartelijkheid van Raquel heb ik een fantastische vakantie gehad. En natuurlijk ook door het heerlijk zwembad en de leuke, gezellige stadjes en het strand op korte rij-afstand. Raquel hoeft voorlopig niet naar Bali terug, die heeft helemaal haar draai gevonden op Lanzarote. Zo zie je maar: oost west…

  • Prijs: vanaf € 585.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-21, 2019-03-19, 2019-03-23, 2019-03-24, 2019-03-23, 2019-05-07, 2019-05-14, 2019-05-14, …
  • Faciliteiten: Receptie, Geen kluisjes beschikbaar, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Babybedje: (op te geven bij reservering), Kinderstoel, Buitenzwembad (lengte: 7 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,3 en 2,08 meter) (verwarmd, ligstoelen), Fietsverhuur, , , , , , , ,…

Casa el Morro – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo