Casa do Caminho Verde – 8 daagse naar Portugal

 

Casa do Caminho Verde – 8 daagse naar Portugal
Vanaf 610.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vanochtend was ik een trektocht aan het maken langs de levadas in Madeira. Deze mini-kanalen, gemaakt om regenwater naar droge gebieden te leiden, zijn tegenwoordig meestal droog en een populaire manier om Madeira te voet te verkennen. Ik liep door een weelderig, groen landschap met links van me ongelofelijke uitzichten over een berg en rechts keek ik uit over het dal en de zee. Terwijl ik even uit stond te puffen, zag ik in mijn ooghoek een zwembad schitteren in de zon. Het bleek Casa do Caminho Verde te zijn, het vakantieadresje van Lidia.

Toen Lidia een tijd geleden een oude boterfabriek ontdekte, midden op een berg in Madeira, was ze gelijk verliefd. De mooie uitzichten over de berg en de zee wilde ze niet voor zichzelf houden. Ze besloot haar baan als lerares op te zeggen en begon aan een nieuwe missie: de fabriek omtoveren tot een perfect vakantieverblijf. En nu, een aantal jaar later, kan ik concluderen dat die missie met vlag en wimpel is geslaagd. Het uitzicht wat je hier hebt is niet het enige om verliefd op te worden. Sfeervolle appartementen, een zwembad, barbecue, veranda en een dakterras, je vindt het hier allemaal. En de liefde die Lidia voelt voor dit plekje zie je in alles terug. Je proeft het in het heerlijke verse ontbijt dat ze hier in de ochtend serveert en je voelt het in haar ongeëvenaarde gevoel voor gastvrijheid.

  • Prijs: vanaf € 610.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-03, 2019-10-10, 2019-10-08, 2019-10-24, 2019-10-22, 2019-10-01, 2019-10-15, 2019-10-17, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 7, Totaal aantal gebouwen: 2, Modern ingerichte accommodatie, Geen kluisjes beschikbaar, Ontbijtruimte, Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi op de kamer, Bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf; extra verschoning op verzoek, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Dekbedden, Tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Babybedje, , , ,…

Casa do Caminho Verde – 8 daagse naar Portugal

Tags:

Logo