Casa Baliza – 6 daagse naar Spanje

 

Casa Baliza – 6 daagse naar Spanje
Vanaf 505.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Onderweg naar Bern en Nathalie, de Nederlandse eigenaren van Casa Baliza, word ik overdonderd door de groene wilde natuur. Geluiden van het stromende water van de Rio Fahala komen achter de groene struiken vandaan. Mijn reis naar Cala Baliza voelt nu al als een echt avontuur.

“Welkom, Eliza!” zeggen Bern en Nathalie in koor. Ik word verwelkomd met drie Nederlandse kussen op mijn wang. “Wij zijn erg blij dat je ons mooie plekje komt bezoeken!” zegt Bern. Bern en Nathalie geven mij een rondleiding door het mooie Casa Baliza. In de tuin staat een sinaasappelboom vol in bloei. Het uitzicht vanaf het terras is overweldigend. Je kijkt zo uit over de Sierra Mijas. Nathalie vertelt mij over hun passie voor Bali die is ontstaan in de 6 jaar dat zij in Singapore woonden. In de Bed & Breakfast komen daarom details van het tropische eiland terug. De parasols bij het zwembad doen mij aan het eiland denken.

Samen lopen we richting de kamers van Casa Baliza. Bern overhandigd mij de sleutels van mijn kamer. Ik plof neer op het prachtige hemelbed. Aan het hoofdeind van mijn bed zie ik een gedetailleerd houtsnijwerk in Balinese stijl. De kamer is licht en fris. Vanavond ben ik uitgenodigd door Bern en Nathalie om één van hun favoriete Spaanse gerechten te komen proeven. In de tussentijd ga ik nog een duik nemen in het koele water van het zwembad. Wat is het hier toch heerlijk…

  • Prijs: vanaf € 505.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-08, 2019-05-06, 2019-05-01, 2019-05-06, 2019-05-08, 2019-05-06, 2019-05-08, 2019-09-25, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 5, Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kluisje (op de kamer), Lobby, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), login met max. 2 apparaten mogelijk, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Huisdieren niet toegestaan, Kinderstoel (beperkt beschikbaar), , , ,…

Casa Baliza – 6 daagse naar Spanje

Tags:

Logo