Cactus Villas – 8 daagse naar Griekenland

 

Cactus Villas – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 525.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Rijdend langs schilderachtige lokale huisjes, prachtige sinaasappelbomen en veel groen kom ik aan bij mijn nieuwe logeerplekje: Cactus Villas. Ik parkeer snel mijn auto en loop richting de ingang. Nog voordat ik mijn villa heb bereikt gaat de poort al open. “Kalos irthes Eliza! Welkom in Griekenland!” De eigenaar Christos kijkt me lachend aan. Dit is de eerste keer dat ik hem ontmoet, maar ik voel mij gelijk thuis. Samen lopen we verder de tuin in. Naast het zwembad staat een prachtige boom. “Het is net een parasol hè?” zegt Christos trots. Ik knik en droom meteen weg. Ik kan niet wachten om onder deze boom iedere ochtend te genieten van een kopje koffie… Op dat moment stapt Eleni, de vrouw van Christos, de villa uit. “Eliza! Je bent precies op tijd!” Verbaasd kijk ik haar aan. “Loop maar met mij mee, dan laat ik je de villa zien.” Terwijl ik de villa binnenstap valt de eettafel mij meteen op. Er staan allemaal lokale lekkernijen en wijn klaar. “Daar gaan we zo samen van genieten Eliza! Eerst laat ik je de rest van de villa zien.” Ik slaak een zucht van geluk. De prachtige tuin, de mooi ingerichte villa en de lieve eigenaren Christos en Eleni. Ik ben in een paradijsje beland!

  • Prijs: vanaf € 525.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-05-14, 2019-05-07, 2019-10-01, 2019-10-08, 2019-10-05, 2019-05-11, 2019-05-14, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Babybedje, Kinderstoel, Buitenzwembad, Toeristenbelasting: circa 3,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , , ,…

Cactus Villas – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo