Borgo della Meliana – 4 daagse naar Italië

 

Borgo della Meliana – 4 daagse naar Italië
Vanaf 80.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Soms zou ik willen dat ik acht dagen in een week had. Gewoon om meer te ontdekken en nog meer te genieten. Alleen al daarom werd ik helemaal blij toen ik via via hoorde over Borgo della Meliana. Een eeuwenoude Toscaanse boerderij gelegen op een heuvel exact in de middeleeuwse driehoek Florence -Pisa-Siena! Een plek die ik natuurlijk niet aan me voorbij laat gaan. Want met zo’n Borgo en die ligging: dat herbergt wel heel veel van het goede van Toscane!

Onderweg ernaartoe merk ik het al: ik wil telkens uitstappen en weet niet waar ik kijken moet, zo mooi. Op de heuvel in de verte ligt Borgo della Meliana. Ik rijd op een mooie weg genaamd de ‘Via Francigena’; de Autostrada del Sole van de middeleeuwen. Een oude pelgrimsroute naar de heilige stad Rome . Ik waan me even terug in de tijd en zie de pelgrims te voet door het Toscaanse landschap trekken.

Als ik aankom bij de Borgo staat eigenaresse Paola me al op te wachten. En zoals het een goede Italiaanse betaamt begint ze meteen passievol te vertellen over haar Borgo della Meliana. Het voormalige typische boerenbedrijf bestaat uit twee eeuwenoude gebouwen die allebei perfect in ere zijn hersteld. Met liefde voor de historie en de Toscaanse cultuur. En dat zie je direct, zowel binnen als buiten. De ruime appartementen zijn luxe, charmant en Toscaans. Paola vertelt me hoe ze de antiekmarkten afstruinde opzoek naar precies het goede meubilair. Het valt me gelijk op: dit is een plek waar je de hele tijd om je heen wilt kijken. De twee zwembaden liggen rustig tussen de Toscaanse heuvels, de eeuwenoude bouw herbergt nu prachtige appartementen. Alles is hier een lust voor het oog. Geen wonder dat de pelgrims deze route kozen. En dan te weten dat hier vlakbij ook Florence-Pisa-Siena liggen. Ik bruis van de energie. Gauw mijn koffers ophalen.

  • Prijs: vanaf € 80.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-05, 2019-06-01, 2019-09-07, 2019-09-28, 2019-09-30, 2019-04-15, 2019-04-21, 2019-10-04, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie, Kluisje (op de kamer), Lobby, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf; extra verschoning op verzoek (tegen betaling), Handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf; extra verschoning op verzoek, Bagagerie, Grote tuin, Wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie, strijkruimte: binnen de accommodatie, Schoonmaak kamer: extra schoonmaak op verzoek, geen schoonmaak tijdens verblijf, Kinderstoel, Jacuzzi, Babybedje: circa 50,00 € per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen), Airconditioning: (ter plekke te betalen),…

Borgo della Meliana – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo