Bons Cheiros – 4 daagse naar Portugal

 

Bons Cheiros – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 225.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Na mijn eerste heerlijke nachtrust word ik wakker door de vogels die op mijn terrasje al druk aan het tjirpen zijn. Ik kwam hier gisteravond na een mooie autorit aan en was op slag verliefd op het kleurrijke Bons Cheiros. Dit kleine paradijsje tussen de zee en bergen in, is een fantastisch plekje om even helemaal tot rust te komen.

De lieve eigenaresse Elisabeth begroet me met een heerlijk ontbijtje. Samen strijken we neer op het terras onder de pergola. Ik vertel haar enthousiast hoe mooi ik de gehaakte kussentjes op mijn bed vind. Trots legt Elisabeth uit dat ze kunstenares is en bijna alles in en rondom Bons Cheiros zelf heeft ontworpen. “Ik zie mijn gasten als familie en vind het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.”

Dat is bij mij zeker gelukt! Terwijl ik van mijn vers geperste jus d’orange proef dwalen mijn ogen de tuin af. De muren van Bon Cheiros zijn zo helder blauw als de lucht en de gezellige zitjes nodigen uit om te relaxen. En dat is precies wat ik de komende dagen ga doen!

  • Prijs: vanaf € 225.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-13, 2019-04-09, 2019-04-01, 2019-04-06, 2019-04-24, 2019-10-23, 2019-10-01, 2019-10-11, …
  • Faciliteiten: Kluisje, Ontbijtruimte, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad, Fietsverhuur, , , , , , ,…

Bons Cheiros – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo