Basaletto Country Houses – 4 daagse naar Italië

 

Basaletto Country Houses – 4 daagse naar Italië
Vanaf 95.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het sprookje begint bij een prachtig hotel op een heuvel, maar dan gaat het verder. Twee kilometer om precies te zijn. Op de plek tussen de bomen waar de appartementen Basaletto Country Houses uitkijken over de dansende heuvels en waar de zonsondergangen je één doen voelen met alles om je heen. En dan denk je: ‘This is it, this is the place.’

Die middag was ik onderweg naar Basaletto Country Houses. Een eeuwenoud boerenlandgoed met een hotel en appartementen middenin het hart van Umbrië. Ik rijd door het idyllische dorpje Assisi waar de monniken stilletjes door de straten lopen. Als ik een paar minuten later op een lange onverharde weg rijd, word ik nieuwsgieriger bij elke bocht. En dan ineens doemt Hotel Le Silve op. Boven op de heuvel en met een magnifiek uitzicht op de groene valleien en Assisi.

De eigenaresse verwelkomt me en meteen zegt: ‘Stap maar weer in, we moeten nog iets omhoog.’ Samen rijden we tien minuten verder de bossen in naar mijn eindbestemming voor vandaag: Basaletto Country Houses, twee eeuwenoude boerenhuizen die twaalf appartementen herbergen. Onderweg kletst ze gezellig verder. “Ik kwam hier letterlijk thuis. Het is een meesterwerk van Moeder Natuur. Huizen kun je bouwen, kamers kun je inrichten maar de natuur is zoals het is. Zo mooi!” Als we bij Basaletto Country Houses aankomen snap ik direct wat dat betekent. De buitenwereld is vertrokken, hier zijn de natuur en de stilte je beste vrienden.

Ze laat me de appartementen zien. Ze zijn ruim, landelijk en in Umbrische stijl ingericht. Zonder al te veel tierelantijnen, maar met achter elk venster de mooiste stillevens. Er is een open haard en al het comfort dat ik nodig heb. Eenmaal buiten adem ik diep in. Ondanks de heerlijke stoel op het terras, strijk ik neer in het gras. ‘Weet je wat ik zei toen ik dit alles voor het eerst zag?’ Ze is even stil. ‘This is it. This is the place.’ Ze glimlacht en ik ook. This is the place. En we leefden nog lang en gelukkig.

  • Prijs: vanaf € 95.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-27, 2019-04-16, 2019-09-28, 2019-05-22, 2019-09-17, 2019-09-15, 2019-05-01, 2019-04-09, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Receptie, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, Bedlinnen inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week, Grote tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten, schoonmaak 1 maal per week, Huisdieren toegestaan, Kluisje op de kamer: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Eindschoonmaak:, circa 50,00 € per eenheid per verblijf (als een 2-kamerappartement geboekt is) (ter plekke te betalen, op aanvraag, verplicht), Babybedje: op aanvraag circa 40,00 € per verblijf (ter plekke te betalen), Huisdieren, excl. voer: circa 20,00 € per verblijf (ter plekke te betalen),…

Basaletto Country Houses – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo